Adem Murat Yücel LogoDaha güçlü Alanya içinADEM MURAT YÜCEL
Adem Murat Yücel Logo

10 yıl önce; doğup büyüdüğüm, taşına, toprağına, denizine, rüzgarına, mavisine, yeşiline varlığımı borçlu olduğum Alanya’mın belediye başkanı olarak beni görevlendirdiniz.

Geçtiğimiz 10 yılda; tüm enerjim, gücüm, aklım ve kalbimle, adım adım planlayarak, alın teri dökerek, durmadan, yorulmadan Alanya için çalıştım. Alanya daha güçlensin, daha yükselsin, daha ileri gitsin, daha güzelleşsin, daha da yücelsin diye karış karış her köşesine hizmet götürmenin mücadelesini verdim.

Yaylalara kadar uzanan asfalt yollardan tüm dünyanın hayranlıkla izlediği turizm kenti kimliğine, kendi enerjisini kendi üreten mega projelerden her Alanyalının yüzündeki gurur ve gülümsemeyi sağlayan varlıklara kadar gurur duyulayacak eserlere imza attım.

Ancak asla “bu kadar yeter” demedim. Hep dahası olması gerektiğine inandım. Çünkü biliyorum ki; Alanya’da daha yapılacak çok mega proje, daha güzelleşecek çok mahalle, daha yeşerecek çok park, daha kazandıracak çok üretim tesisi, daha gidilecek çok yol var.

Alanya’da daha büyüyecek çok çocuk, daha gelişecek çok genç, daha mutlu olacak çok kadın,daha kazanacak çok esnaf, daha rahat yaşayacak çok hemşehrim var.İşte bu yüzden;

Daha güçlü Alanya için dahası var! diyerek yola çıkıyoruz.

Adem Murat Yücel Logo

Ziraat Mühendisi Adem Murat YÜCEL

25 Mayıs 1975’te Alanya’da dünyaya geldi. Hayate Hanım İlköğretim Okulu’ndan sonra Alanya Lisesi’ni bitirdi. Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak Kıbrıs’ta tamamladı. Kuyumculuk ve akaryakıt işletmeciliği sektörlerinde iş hayatına atıldı. 2001 yılından itibaren aktif olarak siyasetin içinde yer alarak, Doğruyol Partisi (DYP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı görevinden büyük kongre üyeliğine kadar çeşitli görevler üstlendi. 2004 yılında Kestel’de yapılan seçimlerde Kestel Belediye Başkanı seçildi ve Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasına girdi. 2009 yılı yerel seçimlerinde de Kestel halkının teveccühü ile belediye başkanlığı seçimlerini ikinci kez kazandı. 30 Mart 2013 tarihi itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında siyasi çalışmalarını sürdürmeye karar verdi. 8 Aralık 2013 tarihinde de MHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Alanya Belediye Başkanı seçildi. Belediye başkanlığı görevini sürdüren Adem Murat YÜCEL 18 Kasım 2015 tarihinde Alanya Tanıtım Vakfı’nın (ALTAV) yeni Başkan'ı olarak seçildi. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde ikinci kez Alanya Belediye Başkanı seçilerek Alanya'ya hizmet etmeye devam etmektedir. İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Rusça biliyor. Evli, Mehmet, Emir ve Zeynep isimli üç çocuğu var.

Adem Murat Yücel Logo
Çocukları umutlu Alanya içinBu mutluluğundahası var!
Gençleri başarılı Alanya içinBu enerjinindahası var!
Kadınları güçlü Alanya içinBu sevginindahası var!
Büyükleri huzurlu Alanya içinBu hürmetindahası var!
Üreticisi kazançlı Alanya içinBu bereketindahası var!
Haberler
ve
Duyurular

Bu işin

dahası var!

Alanya’da daha açılacak çok fabrika, gidilecek çok yol, yapılacak çok mega proje, güzelleşecek çok mahalle, eğlenecek çok festival, alınacak çok ödül var!

Daha güçlü Alanya için

ADEM MURAT YÜCEL

Adem Murat Yücel Logo
ADEM MURAT YÜCEL© 2024 Tüm hakkı saklıdır.Ademmuratyucel.com.tr